Walldesigns voor hoofdkantoor Oldelft Ultrasound

In het nieuwe natuurinclusieve en duurzame kantoorgebouw van Oldelft Ultrasound creëerden we een blikvanger in de vorm van akoestische wanden. Met deze creaties voegen we een persoonlijk element toe aan het interieur dat de identiteit van de klant weerspiegelt.

De akoestische wanden hebben een stoere, high tech uitstraling gekregen, als verwijzing naar de gecompliceerde producten die Oldelft ontwikkelt. De medewerkers doen hun werk met passie, we hebben ons best gedaan om dat gevoel tot leven te laten komen in het ontwerp. De tekst die erin is verweven – ‘If it’s difficult, our heart is in it’ – verwijst daar ook naar. Met de high tech ultrasound oplossingen van Oldelft wordt geluid visueel gemaakt. Diezelfde geluidsgolven hebben we zo gepositioneerd in het ontwerp dat er een menselijk hart ontstaat.

Het duurzame en natuurinclusieve gebouw is ontworpen door Cepezed. De gevel is voorzien van 1,5 meter brede verticale lamellen waarlangs een mix van klimplanten gaat groeien. Die zijn zorgvuldig uitgekozen in samenspraak met een ecoloog om zo een prettige schuilplaats voor vogels en insecten te creëeren. Daarnaast biedt het een natuurlijke zonwering voor de gevel die voor 50% uit glas bestaat.

Het pand is volledig ontworpen rondom de bedrijfsprocessen van Oldelft ultrasound. Met een belangrijke plek voor de gespecialiseerde productie afdeling waar de producten onder de microscoop worden gemaakt. De nieuwbouw is hiermee een comfortabele werkomgeving geworden voor de medewerkers van Oldelft.

P(--) 01
210629_MG_5627_Lucas van der Wee
210629_MG_5596_Lucas van der Wee
210629_MG_5638_Lucas van der Wee
210629_MG_5717_Lucas van der Wee
Walldesigns voor hoofdkantoor Oldelft Ultrasound