Over Betiche

Passie is iets met liefde en plezier doen. Dat is precies wat Betiche voor 100% stopt in unieke interieurprojecten voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en restaurants. Van spectaculaire glasdecoraties voor meeting-rooms tot wayfinding in een scholencomplex, het effect is altijd groots.

Visuele storytelling
In onze projecten werken we samen met architecten, interieurarchitecten en inrichters. Om custom made visuals en signing te creëren met een verhaal. Voor een gastvrij gevoel, inspirerende werkplek, leefruimte met energie en tegelijkertijd rust door een optimale akoestiek.

Custom made
Betiches custom made oplossingen geven ruimtes charme, uitstraling en een identiteit. Daarbij hebben we een scherp oog voor het bewaren van balans en eenheid die opgaat in het totale ontwerp en inrichting. Om iets toe te voegen aan plekken waar mensen wonen en werken.

Expert in visuele beleving
Onze ervaring werkt als een snel navigerende TomTom voor ideeën en mogelijkheden op het gebied van visuele beleving, wayfinding en akoestiek. Meer weten over onze werkwijze? Lees het onder aan deze pagina.


Partners

Het verbinden van ontwerptalenten, disciplines en materialen. Betiche doet het. Om samen iets moois te maken. En keer op keer jou als opdrachtgever te verrassen. Ontmoet onze partners waar we met veel plezier mee samenwerken.

Groot formaat printers

Nederland heeft een hoge printerdichtheid, misschien wel de hoogste van Europa. Met wie ga je dan in zee? Betiche heeft er een neus voor ontwikkeld en werkt samen met specialistische printers die vooroplopen in deze dynamische markt.Vakmanschap en meesterschap

Een mooi eindresultaat valt of staat met een perfecte afwerking op detailniveau. Onze monteurs van Tecmo Team hebben de technische kennis, verstaan het montage-ambacht en denken in oplossingen. Niet onbelangrijk: het zijn ook nog eens hele leuke mensen.Ontwerpen met een verhaal

De ontwerpers Maxime en Miranda van Mixus studio zetten hun grafisch talent in voor uitdagende opdrachten van Betiche. Hun custom made designs, passend bij de architectuur en in lijn met de uitstraling van de organisatie, overtreffen vaak de verwachting.Prettige akoestiek

Een goede akoestiek zorgt ervoor dat mensen prettiger werken en zich op hun gemak voelen. Samen met Easy Noise Control vindt Betiche altijd de juiste oplossing voor akoestische problemen in een ruimte. Met slimme producten als akoestische wanden en plafondeilanden.Beeldmakers van formaat

Retatchi Amsterdam werkt samen met Betiche als het aankomt op het creëren van hoogstaand fotografisch beeld voor interieurs. Retatchi is gespecialiseerd in alle aspecten van fotografie zoals beeld-research en hoogwaardige beeldbewerking.

Foto van Guido Castagnoli,  floral design: Mary Lennox, publicatie in The New York TimesFoto’s voor groot formaat print

Betiche selecteert voor haar klanten de mooiste, hoge resolutie foto’s voor fotowanden. Natuurfotografie of historische foto’s; we weten het te vinden. Zo reist een van onze partnerfotografen, Frits Meyst, de hele wereld over voor de mooiste beelden. Klik hier voor een impressie van zijn natuurfoto’s.Werkwijze

Als interieurarchitect of interieurinrichter zoek je een verrassende en unieke wanddecoratie, de perfecte signing en prettige akoestiek in lijn met de merkidentiteit. De kracht van onze werkwijze is dat we keer op keer het beste op het gebied van visuele beleving, wayfinding en akoestiek weten te bundelen binnen een passend budget.

Ruimte en interieurconcept
Samen kijken we naar de wensen, de mogelijkheden en heel belangrijk: de ruimte. Om een ontwerp te creëren binnen het budget dat naadloos opgaat in de architectuur van het gebouw en het interieurconcept. Voor een uitnodigende sfeer en sterke branding.

Prikkelende ontwerpen
Als een spin in het web koppelt Betiche ideeën en concepten aan talentvolle ontwerpers, dtp’ers, fotografen, de beste printers, drukkers en mooiste materialen. Voor sprekende designs, prikkelende interieuroplossingen en het beste op het gebied van akoestiek.

Realisatie
Het venijn en de schoonheid zit in de staart: de afwerking op detailniveau. Daarom verzorgt Betiche altijd de totaalrealisatie van het project. Van het inmeten tot zorgvuldige montage door onze betrokken monteurs.