Over Betiche

Passie is iets met liefde en plezier doen. Dat is precies wat Betiche voor 100% stopt in unieke interieurprojecten voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en restaurants. Van spectaculaire glasdecoraties voor meeting-rooms tot wayfinding in een scholencomplex, het effect is altijd groots.

Visuele storytelling
In onze projecten werken we samen met architecten, interieurarchitecten en inrichters. Om custom made visuals en signing te creëren met een verhaal. Voor een gastvrij gevoel, inspirerende werkplek, leefruimte met energie en tegelijkertijd rust door een optimale akoestiek.

Custom made
Betiches custom made oplossingen geven ruimtes charme, uitstraling en een identiteit. Daarbij hebben we een scherp oog voor het bewaren van balans en eenheid die opgaat in het totale ontwerp en inrichting. Om iets toe te voegen aan plekken waar mensen wonen en werken.

Expert in visuele beleving
Onze ervaring werkt als een snel navigerende TomTom voor ideeën en mogelijkheden op het gebied van visuele beleving, wayfinding en akoestiek. Meer weten over onze werkwijze? Lees het onder aan deze pagina.


Partners

Het verbinden van ontwerptalenten, disciplines en materialen. Betiche doet het. Om samen iets moois te maken. En keer op keer jou als opdrachtgever te verrassen. Ontmoet onze partners waar we met veel plezier mee samenwerken.

Groot formaat printers

Nederland heeft een hoge printerdichtheid, misschien wel de hoogste van Europa. Met wie ga je dan in zee? Betiche heeft er een neus voor ontwikkeld en werkt samen met diverse gespecialiseerde printers. Betrouwbare innovatieve print-partners die zorgen voor interieurprints in prachtige kleuren op duurzame materialen.Vakmanschap en meesterschap

Met onze monteurs van Tecmo Team realiseren wij de meest uiteenlopende projecten: van de montage van één fotowand tot montages op 20 meter hoogte of grote gecompliceerde projecten van duizenden vierkante meters glasfolie of naadloze wandbekleding. Een team dat qua kennis en serviceniveau voorop loopt in de markt.Ontwerpen met een verhaal

De ontwerpers Maxime en Miranda van Mixus studio zetten hun grafisch talent in voor uitdagende opdrachten van Betiche. Hun custom made designs, passend bij de architectuur en in lijn met de uitstraling van de organisatie, overtreffen vaak de verwachting.Akoestisch comfort en design

Een goede akoestiek zorgt ervoor dat mensen zich prettiger voelen en geconcentreerder werken. Wij zijn trotse distributeur van In-Zee, Buzzi.space en Easy Noise Control. Voor akoestisch comfort en design met custom made akoestische wanden, plafondeilanden, akoestische room dividers, lampen, akoestische gordijnen en nog veel meer.Beeldmakers van formaat

Retatchi Amsterdam creëert hoogstaand fotografisch beeld voor internationale klanten. Voor grote billboards, in magazines en voor onze klanten die een bijzonder beeld willen laten creëren voor een kantooromgeving.

Foto van Guido Castagnoli,  floral design: Mary Lennox, publicatie in The New York TimesFoto search

Soms ben je op zoek naar net dat ene beeld en wil je geen standaard stockfoto. Waar moet je zijn en is het beeld wel te gebruiken voor de gewenste vergroting? Fotowanden van natuurfotografie, historische beelden of art fotografie: onze partnerfotografen reizen de hele wereld over voor de mooiste fotografie.Werkwijze

Als interieurarchitect of interieurinrichter zoek je een verrassende en unieke wanddecoratie, de perfecte signing en prettige akoestiek in lijn met de merkidentiteit. De kracht van onze werkwijze is dat we keer op keer het beste op het gebied van visuele beleving, wayfinding en akoestiek weten te bundelen binnen een passend budget.

Ruimte en interieurconcept
Samen kijken we naar de wensen, de mogelijkheden en heel belangrijk: de ruimte. Om een ontwerp te creëren binnen het budget dat naadloos opgaat in de architectuur van het gebouw en het interieurconcept. Voor een uitnodigende sfeer en sterke branding.

Prikkelende ontwerpen
Als een spin in het web koppelt Betiche ideeën en concepten aan talentvolle ontwerpers, dtp’ers, fotografen, de beste printers, drukkers en mooiste materialen. Voor sprekende designs, prikkelende interieuroplossingen en het beste op het gebied van akoestiek.

Realisatie
Het venijn en de schoonheid zit in de staart: de afwerking op detailniveau. Daarom verzorgt Betiche altijd de totaalrealisatie van het project. Van het inmeten tot zorgvuldige montage door onze betrokken monteurs.