Duurzame materialen

Betiche past de nieuwste en meest duurzame materialen toe in projecten. Duurzame materialen waarmee u zich als opdrachtgever kunt onderscheiden, die aansluiten bij uw zorg voor het milieu en die zorgen voor een prettig binnenklimaat.

Een grafische laag in uw pand geprint op naadloze greenline pvc-vrije wandbekleding, behang of glasfolies zorgt voor een prettige visuele beleving. Aangevuld met geluidsabsorberende elementen van natuurlijke materialen zoals PET-felt wanden van gerecyclede petflessen; zo creëren we ruimtes die in balans zijn.

Betiche is trotse distributeur van een aantal gerenommeerde bedrijven die vooruitlopen op dit gebied zoals In-Zee, Re-Felt, Baux en Smit Visual.

Prachtige interieurprints

Betiche heeft een duurzame samenwerking met enkele van de beste printbedrijven uit Nederland.

Met onze designers en geselecteerde printers creëeren we prachtige interieurprints die passen bij uw bedrijfsuitstraling, het visuele concept en uiteraard het beschikbare projectbudget.

Ons geselecteerde materiaalassortiment is constant in beweging. Met als doel: prachtige interieurprints die zorgen voor een prettig binnenklimaat in de gebouwen van onze opdrachtgevers.

Duurzaam interieur inrichten

Betiche biedt u keuze uit duurzame materialen waarmee wij uw merkbeleving in uw gebouw tot leven laten komen. Zodat wij een een prettige sfeer kunnen creëeren met een minimale milieubelasting.

Hieronder ziet u een opsomming van de door Betiche meest toepaste materialen met daarachter het voordeel voor u als opdrachtgever.

  • Geprint naadloos behang / fotowanden  > greenline en pvc vrij / prachtige printkwaliteit
  • Geprinte folies / privacy glasfolies  > zonder luchtbelletjes en met minimaal snijverlies
  • Akoestische wanden / plafondpanelen / gordijnen > voor een prettige akoestische beleving
  • PET-felt panelen / roomdividers  / wanden > van gerecyclede PET-flessen
  • Whiteboard wanden van emaille staal / scrumborden > prachtige kwaliteit met een levensduur van 20 jaar
  • Geprinte tafelbladen > helemaal krasvast en prachtig van uitstraling
  • BAUX akoestische panelen > draagt bij aan een prettig binnenklimaat
  • Wayfinding en routebordjes

Onze producenten streven verder allen (in meer of mindere mate) naar zo weinig mogelijk afval bij de productie en maken hierbij gebruik van hernieuwbare energie.

Contact ons voor een materiaaladvies, prijzen en de bijbehorende technische specificaties via info@betiche.nl of 06-24 86 52 18.