Duurzame materialen

Betiche biedt je de keuze uit duurzame materialen om je merkbeleving tot leven te laten komen. We volgen innovaties op de voet voor je en selecteren die materialen die aansluiten bij je zorg voor het milieu en waarmee jij je als opdrachtgever kunt onderscheiden.

Zo krijgen ingezamelde plastic flessen een tweede leven in de vorm van prachtig geprinte wandkleding en custom made akoestische oplossingen.

Zo vertel je je verhaal en creëren we ruimtes die in balans zijn.

Prachtige interieurprints

Met onze designers en geselecteerde printers creëeren we prachtige interieurprints die passen bij je bedrijfsuitstraling, het visuele concept en het projectbudget.

Ons geselecteerde materiaalassortiment is constant in beweging. Met als doel: prachtige duurzame interieurprints die zorgen voor een prettige visuele beleving in gebouwen met een minimale milieubelasting.

 

Materialen die inspireren

Kies waar je hart sneller van gaat kloppen:

  • Geprint naadloos behang dat volledig gemaakt is van gerecyclede plastic flessen en van een prachtige printkwaliteit
  • Custom made white-boardwanden voor brainstormsessies van onverwoestbaar emaille staal met een gegarandeerde levensduur van 20 jaar
  • Geprinte tafelbladen en wandpanelen die helemaal krasvast zijn en daardoor ideaal zijn voor in scholen of ziekenhuizen

Of wat dacht je van deze oplossingen? Die ervoor zorgen dat mensen beter kunnen functioneren vanwege een prettige akoestiek:

  • Belhokjes van een Duitse start-up die echt geluiddicht zijn, vriendelijk geprijst en volledig duurzaam worden gemaakt in de EU
  • Prachtige akoestische producten van het Zweedse merk Baux zorgen voor een ultieme visuele beleving en een prettig binnenklimaat!
  • Akoestische wanden of andere te gekke producten van PET-Felt ( akoestisch vilt van gerecyclede PET-flessen

Of zorg ervoor dat mensen op een prettige manier navigeren door je gebouw:

  • Met eigentijdse signing, handgeschilderd door onze kunstenaars
  • Slimme wayfinding met routebordjes die eenvoudig aan te passen zijn

Betiche werkt met merken die vooruit lopen op het gebied van duurzaamheid of circulariteit: Refelt Baux Chameleon Writing In-zee Persy Booth Big Impact

We helpen je project graag verder dus mail ons met specifieke vragen over de materialen of prijzen!