Duurzame stilteruimtes

Persy Booths – belcellen en stilteruimtes – zijn ontworpen vanuit de behoefte om comfortabel te kunnen werken in open kantoorruimtes.

Met Persy Booths breng je de focus terug in een open kantoorplan waarmee het welbevinden én de productiviteit van medewerkers direct verbetert.

Persy Booths biedt complete privacy omdat de booths compleet geluiddicht zijn. Ook voor langere telefoongesprekken of online meetings is het prettig vertoeven in de booth door een actieve luchtventilatie..

Persy Booths zijn ontwikkeld vanuit een duurzaamheidsprincipe. Zo zijn alle gebruikte materialen met zorg gekozen (FSC-hout en akoestisch PET-felt afkomstig uit de EU).

De missie van Persy Booth uit Berlijn, het creëeren van betaalbare, duurzame en comfortabele privé plekken om te werken, is wat ons betreft geslaagd. Betiche is daarom dealer van Persy Booths en trots om via deze weg te kunnen bijdragen aan een duurzame en prettige manier van werken.

Kom langs bij Betiche in de Werkfabriek in Den Haag om het comfort en de stilte van Persy Booth zelf te ervaren.

Persy Booth is als belcel of meeting room verkrijgbaar vanaf 3999 euro en leverbaar binnen 6 weken. De kleur en afwerking kun je zelf, of met ons, bepalen zodat het past bij de de uitstraling van je onderneming en ook nog eens mooi is om te zien!

Lees hier meer over Persy Booths, het duurzaamheidsprincipe en de functionaliteit.  

 

 

Duurzame stilteruimtes