Mooiste materialen denkbaar

Materialen voor visuals, geprint behang, fotowanden, signing en akoestische wanden te kust en te keur. Wat kies je uit dat enorme aanbod? Betiche heeft de nieuwste en meest duurzame materialen die in Nederland verkrijgbaar zijn al geselecteerd. Denk aan naadloze wandbekleding, prachtige glasheldere folies tot aantrekkelijke akoestische oplossingen zoals Petfelt panelen, akoestische wanden en geprint tapijt.

Heldere kleuren en een uitzonderlijk hoge resolutie zijn kenmerkend voor onze interieurprints. Verder zijn natuurlijk alle materialen lichtvast en brandwerend (B1).

 

Duurzaam interieur inrichten

Het oog wil wat, maar het milieu ook. Wij gaan voor duurzaam en groen: pvc-vrij behang en printers die werken met afbreekbare inktsoorten.

Betiche kijkt naar ‘footprint’ vriendelijke oplossingen. In de productie: met zo weinig mogelijk afval en gebruikmakend van hernieuwbare energie. Maar ook op de langere termijn: als de klant besluit om de interieurprints te vervangen, zorgen we voor recycling van de gebruikte materialen.

Mail ons via info@betiche.nl voor een materiaaloverzicht met de bijbehorende technische specificaties.